Exam Code: 70-668 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows SharePoint Services 2010, Configuring (Available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-668 Exam.

2016 Apr 70-668 Study Guide Questions:

Q151. DRAG DROP 

You are the administrator for a SharePoint 2010 server farm named Contoso Intranet. 

You create a second farm named Contoso Public that is publicly available to host a public website. 

You need to design a solution that will allow you to deploy web content from Contoso Intranet to Contoso Public on a scheduled basis. 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q152. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to recommend a solution to convert a Microsoft Word document that has the .doc extension to a file that has the .docx extension. 

What should you include in the recommendation? 

A. the Document Conversions Launcher Service 

B. the Word Automation Services service application 

C. the Application Registry Service service application 

D. the Word Viewing service 

Answer: B


Q153. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You need to recommend a solution to minimize the amount of resources required for indexing during business hours. 

What should you include in the solution? 

A. crawl rules 

B. crawler impact rules 

C. a host distribution rule 

D. search scopes 

Answer: B


Q154. You are a SharePoint administrator for Northwind Traders. 

The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. 

You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. 

You need to recommend a strategy to manage access to SharePoint content. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. What should you recommend? 

A. Configure managed accounts. 

B. Implement Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS). 

C. Add Active Directory groups to the SharePoint groups. 

D. Create user policies and permission policies for the Web application. 

Answer: C


Q155. You are planning a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to recommend which editions of Microsoft SQL Server 2008 R2 must be deployed to support online index rebuilding. 

Which editions should you recommend? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. Workgroup 

B. Standard 

C. Enterprise 

D. Datacenter 

E. Web 

Answer: CD


Rebirth 70-668 pdf download:

Q156. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You are evaluating whether to implement a single server farm for the SharePoint Server 2010 deployment. 

You need to identify the minimum number of zones required for the single server farm. 

How many zones should you identify? 

A. 2 

B. 6 

C. 1 

D. 4 

Answer: A


Q157. You are a SharePoint administrator for A. Datum Corporation. 

The company has a main office and a branch office. 

The company has 2,000 users. 

You need to recommend a solution to manage the site collections that meets your company's requirements. 

What should you include in the recommendations? 

A. a Web Application user policy 

B. an information management policy 

C. a Web Application permission policy 

D. site use confirmation and deletion 

Answer: D


Q158. You are a SharePoint administrator for Blue Yonder Airlines. 

You plan to upgrade the Microsoft Office SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010. 

You need to increase the available disk space on Server1 and Server2 before you upgrade the farm. 

What should you do? 

A. Take all of the content databases offline. 

B. Shrink the content database files. 

C. Reset the indexes and perform a full crawl. 

D. Activate the Content Organizer on all of the site collections. 

Answer: A


Q159. You are a SharePoint administrator for Blue Yonder Airlines. 

You plan to upgrade the Microsoft Office SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010. 

You are evaluating whether to implement an in-place upgrade to SharePoint Server 2010. 

You need to identify how many index partitions will be created during the in-place upgrade. 

How many index partitions will be created? 

A. 4 

B. 1 

C. 6 

D. 2 

Answer: D


Q160. DRAG DROP 

You have two SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farms named Farm1 and Farm2. 

You plan to implement a hierarchical classification for the two farms. You need to recommend a solution to meet the following requirements: 

-All classifications must be created and managed in Farm1. -Farm2 must be able to consume the classifications in Farm1. 

What should you recommend? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer:



Download examcollection 70-668:

Q161. DRAG DROP 

You are the administrator for a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm that has the following topology: 


You need to implement a load-balancing scheme for sandbox solutions to meet the following requirements: 

-Provide the maximum level of isolation to run sandboxed solutions. 

-Provide the highest level of scalability that is not limited by the resources on a single server. 

-Run sandbox solutions on the server based on solution affinity. 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer:



Q162. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains three servers named WFE1, WFE2, and APP1. 

User requests are load balanced by using a hardware load balancer. 

The farm contains a Business Data Connectivity Service service application. The service application is configured to run on APP1. 

You plan to add a new server named APP2 to the farm. 

You need to ensure that all requests to the Business Data Connectivity Service service application are load balanced between APP1 and APP2. 

What should you do? 

A. Create a new Business Data Connectivity Service service application. 

B. Install Network Load Balancing (NLB) on APP2. 

C. Publish the Business Data Connectivity Service service application. 

D. Start the Business Data Connectivity Service service application on APP2. 

E. Add APP1 and APP2 to the hardware load balancer. 

Answer: D


Q163. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm will contain five front-end servers. 

You need to recommend a method to split user requests equally across all of the front-end servers. The solution must ensure that all of the front-end servers are available by using the same IP address. 

What should you include in the recommendation? 

A. Failover Clustering 

B. DNS round robin 

C. Network Load Balancing (NLB) 

D. Microsoft SQL Server database mirroring 

Answer: C


Q164. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

Every night, you perform a full backup of the farm and a backup of all the SharePoint databases. 

You are planning the recovery strategy for the Secure Store Service. 

You need to identify which information is required to recover the Secure Store Service. 

What should you identify? 

A. the Secure Store service passphrase 

B. the Central Administration application pool identity 

C. the Secure Store Service application pool identity 

D. the farm passphrase 

Answer: A


Q165. You are a SharePoint administrator for Graphic Design Institute. 

The institute has five departments. Each department offers 20 courses. 

You plan to deploy SharePoint Server 2010 on the network. 

You need to recommend a maintenance plan for the content databases that meets the institute's database requirements. 

What should you include in the recommendations? 

A. Shrink the database every six months. 

B. Defragment the hard disk drives of the Web server every three months. 

C. Reset the search indexes every three months. 

D. Defragment the hard disk drives of the Web server every six months. 

Answer: A