Breathing of 70-668 test materials and secret for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-668 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows SharePoint Services 2010, Configuring (Available in 2010) exam Today!

2016 May 70-668 Study Guide Questions:

Q1. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to recommend a solution for My Site to meet the following requirements: 

-The My Site sites of users in the sales department must have URLs that start with http://sales.contoso.com/users. 

-All other My Site sites must have URLs that start with http://intranet.contoso.com/mysites. 

What should you include in the recommendation? 

A. Two User Profile Service service applications and two managed paths 

B. Two User Profile Service service applications and one managed path 

C. One User Profile Service service application and one managed path 

D. One User Profile Service service application and two managed paths 

Answer: A


Q2. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm that hosts intranet sites for internal users. 

The farm uses Active Directory for authentication. 

The farm contains two web applications named WebApp1 and WebApp2 that have the following configurations: 

. WebApp1 is used by the finance department and uses the URL http://finance.contoso.com. 

. WebApp2 is used by the marketing department and uses the URL http://marketing.contoso.com. 

You have a Microsoft SharePoint Online environment. External users use the environment to access content. 

The marketing department plans to upload large video files to the sites in WebApp2. 

You need to recommend a solution to minimize the size of the content databases for WebApp2. 

What should you include in the recommendation? 

A. an ASP.NET Membership Database 

B. Microsoft Visual Studio 2010 

C. a BLOB cache 

D. Active Directory Federation Services (AD FS) 

E. service application groups 

F. the Secure Store Service service application 

G. user policies 

H. cross-firewall access zones 

I. SharePoint Health Analyzer 

J. Network Access Protection (NAP) 

K. alternate access mappings 

L. Information Rights Management (IRM) 

M. managed accounts 

N. the Access Services service application 

O. Network Load Balancing (NLB) 

P. Remote BLOB Storage (RBS) 

Answer: P


Q3. You are a SharePoint administrator for A. Datum Corporation. The company has a main office and a branch office. The company has 2,000 users. 

You need to recommend changes to Server3 to support the SharePoint Server 2010 deployment. Your solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

A. Upgrade Server3 to Windows Server 2003 R2 (64-bit). 

B. Install Microsoft SQL Server 2000 Data Transformation Services (DTS) on Server3. 

C. Upgrade the SQL server on Server3 to Microsoft SQL Server 2005. 

D. Upgrade Server3 to Windows Server 2008 (64-bit). 

Answer: C


Topic 11, Lucerne Publishing 

Server Configurations 

The network contains an Active Directory forest. The network also contains a Microsoft System Center Operations Manager server and a Microsoft System Center Configuration Manager server. 

You have a support contract with your hardware vendor that guarantees the replacement of hardware within 24 hours. 

Business Requirements 

Lucerne Publishing has the following business requirements if a single server fails: 

-No more than 144 hours of indexed content must be lost. 

–The Search Service must be recovered within 36 hours. 

-No more than 15 minutes of content must be lost. 

-Content must be recovered within 36 hours. 

Compliance Requirements 

Each customer is assigned a unique identification number. Users must be able to find all content related to a customer by using the customer* s identification number. 

Capacity Planning 

You have performed capacity planning testing on your Web server. During testing, it was discovered that the crawling process consumed a large amount of resources on the Web server. You must ensure that the crawling process does not impact user access to SharePoint sites. 

Monitoring Requirements 

Lucerne Publishing has the following technical requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-Weekly reports must be run to ensure that the SharePoint Server deployment meets or exceeds the company’s performance specifications. -The reports must contain an aggregated view of all system and application event errors. 

Development Process 

You have a single developer who is responsible for developing custom code and Web pages. All custom development work will be tested in a dedicated test environment. After the code is validated, it will be deployed to the production server farm. 

Security Requirements 

The security manager must be responsible for generating and distributing all service account passwords. These passwords must be changed every 30 days. 

User Requirements 

Users must be able to restore their own deleted documents for as long as one year. Deleted documents must not exceed 20 percent of the site quota. 


Q4. DRAG DROP 

You plan to deploy SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) for the human resource department. 

You plan to create two SharePoint groups named Group 1 and Group 2. The groups must have the following permissions: 

-Users in Group 1 must be able to view pages and documents, but must be prevented from viewing historical versions of pages and documents and permissions of users. -Users in Group 2 must be able to view pages and list items, and to download documents. 

You need to identify the permission level required for each group. The solution must minimize the number of permissions assigned to each group. 

Which permission levels should you identify? 

To answer, drag the appropriate permission level to the correct group in the answer area. 

Select and Place: 


Answer: 



Q5. You are a SharePoint administrator for Adventure Works. 

You plan to deploy SharePoint Server 2010 to improve internal collaboration for the company. 

You also plan to use SharePoint Server 2010 as the platform for the company's public Web site. 

You need to recommend a strategy to prevent the deployment of SharePoint user solutions on the company's public Web site. 

What should you recommend? 

A. Stop the Sandboxed Code Service. 

B. Disable the Data Retrieval Services. 

C. Disassociate the site from the Access Services service application. 

D. Require that all assemblies in solutions be signed. 

Answer: A


Most up-to-date 70-668 pro microsoft sharepoint 2010:

Q6. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You need to recommend a data recovery strategy that meets the company's compliance requirements. The strategy must use the minimum amount of administrative effort. 

What should you include in the strategy? 

A. Microsoft SQL Server differential backups 

B. SharePoint Recycle Bin 

C. SharePoint granular backups 

D. Microsoft SQL Server database snapshots 

Answer: B


Q7. DRAG DROP 

You are designing a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

Corporate security policy states that only required ports must be open on servers. 

You need to identify which communication ports must be open for the following operations: 

-Crawling SMB file shares 

-Accessing data from Microsoft SQL Server content databases 

-Communicating between front-end Web servers and application servers 

Which ports should you identify? 

To answer, drag the appropriate port to the correct operation in the answer area. 


Answer: 



Q8. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You need to recommend a monitoring solution for the planned deployment of SharePoint Server 2010. Your solution must minimize costs. 

Which solution should you recommend? 

A. SharePoint Health Analyzer 

B. Performance Point Services 

C. Performance Monitor 

D. Microsoft System Center Configuration Manager 

Answer: A


Q9. You are a SharePoint administrator for Graphic Design Institute. 

The institute has five departments. Each department offers 20 courses. 

You plan to deploy SharePoint Server 2010 on the network. 

You need to implement a solution that meets the institute's student requirements. 

What should you implement? 

A. My Sites and the Content Organizer 

B. Audiences and the Content Organizer 

C. My Sites and social tags 

D. Audiences and user profiles 

Answer: C


Q10. You need to design a public Web site. The design must minimize costs and use the minimum amount of administrative effort. 

What should you include in the design? 

A. Three Web servers and two Web applications 

B. One Web server and one Web application 

C. Two Web servers and one Web application 

D. One Web server and two Web applications 

Answer: C


Topic 10, A Datum Corporation 

Current Environment 

You plan to upgrade the Microsoft Office SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010. 

The branch offices use a third-party Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) solution to authenticate users. 

SharePoint Server 2007 Configuration 

The SharePoint Server 2007 environment includes the servers configured as shown in the following table. 


Server1 and Server2 are configured to use a hardware load balancer. Server3 runs Microsoft SQL Server 2000 (64-bit). 

Technical Requirements 

You plan to create a site collection for the company's pricing information. Documents in the site collection that remain unmodified for 90 days must be deleted automatically. The documents in all other site collections must be retained. 

Every 120 days, site collection administrators must confirm that their site collections are still in use. If the site collection administrators fail to confirm that their sites are in use, the sites must be deleted automatically. 

Security Requirements 

A. Datum has the following security requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-Users must be assigned the most restrictive permissions possible. 

-The deployment must support authentication for all branch office users. 

-Support for the branch office users must not require changes to the client computers. 

-All authentications to access SharePoint Server 2010 must use a cryptographic exchange. 

User Requirements 

A. Datum has the following user requirements for the planned SharePoint Server 2010 deployment: 

-Users must be able to create sites without any help from an administrator. -Users must be able to search for documents in the server farm if a single SharePoint Web server fails. 


Exact cbt nuggets 70-668:

Q11. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains five front-end Web servers. 

Users access the farm 24 hours a day. 

You plan to perform routine maintenance on all of the front-end Web servers. 

You need to identify the time of day when the fewest number of users are connected to the farm. 

What should you use? 

A. PerformancePoint Services 

B. Web Analytics reports 

C. Resource Monitor 

D. site quotas and locks 

Answer: B


Q12. You need to design a solution to ensure that all Web servers can access their databases if a single database server fails. Your solution must minimize costs. 

What should you include in the solution? 

A. failover clustering 

B. Windows Network Load Balancing 

C. hardware load balancing 

D. SQL Server log shipping 

Answer: A


Q13. DRAG DROP 

Your company is evaluating the development of three custom SharePoint solutions named Solution1, Solution2 and Solution3. 

You identify the following requirements for the custom solutions: 

-Solution1 will retrieve information from a Microsoft SQL Server database. 

-Solution2 will aggregate information from multiple site collections. 

-Solution3 will retrieve data from multiple lists in a site. Solution3 must be load balanced between all frontend Web servers. 

You need to recommend which type of solution must be used for each custom solution. 

Which type of solutions should you recommend? 

To answer, drag the appropriate solution type to the correct custom solution in the answer area. Select and Place: 


Answer: 



Q14. You are the administrator for a SharePoint 2010 farm. 

You need to plan the capacity workload for the web front-end servers. 

What information should you collect? (Choose the best answer.) 

A. All users and peak load 

B. Concurrent users and peak load 

C. Concurrent users end average throughput each day 

D. All users and average throughput each day 

Answer: B


Q15. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains 10 front-end Web servers that have the query server role installed. 

You plan to index 15 million items. 

You need to recommend a solution to decrease the relevance of search results that are indexed from a specific site. 

What should you include in the recommendation? 

A. crawler impact rules 

B. authoritative pages 

C. server name mappings 

D. crawl rules 

Answer: B